Які фільми подивитись на День Валентина вдвох: добірка романтичних стрічок (ВІДЕО)

Фільми про кохання на святковий вечір 14 лютого

Перегляд фільмів про кохання є одним із варіантів, які можуть увійти у програму побачення на День Валентина. Вони піднімуть настрій, викличуть посмішку та просто нагадають про найсильніше почуття у світі, як любов.

Донбас24 пропонує п’ять фільмів про кохання до перегляду на 14 лютого.

«Вічне сяйво чистого розуму»

Драма американця Мішеля Гондрі, яка отримала «Оскар» за найліпший оригінальний сценарій. Складна історія кохання мрійника Джоела та життєрадісної Клементини, сповнена яскравих подій. Історія про те, як Джоел намагався повернути кохану та врятувати стосунки.


«До зустрічі з тобою»

Драма режисера Теа Шеррока про успішного хлопця Вілла Трейнорза з великим статком, який одного разу став прикутий до крісла. І про те, як в його житті з’являється неймовірна та жвава Лу Кларк — дівчина намагається змінити його життя та зробити його щасливим.

«Свято кохання»

Американський фільм 2007 року про хлопця, який намагався знайти свою половинку, почуття якої були б взаємними і яка б ніколи його не зрадила. При цьому головним героєм є лікар-філософ Гаррі, який намагається якомога більше людей навчити жити та кохати в повну силу.

«Гордість та упередження»

Фільм 2005 року, знятий за однойменним романом Д. Остін. Це історія про велику, але не дуже заможну родину Беннет, де намагаються видати заміж своїх п’ятьох доньок.


«Будинок біля озера»

Фантастичний фільм 2006 року про час — історія Кейт, яка одного разу покинула свій будинок і залишила листа у скриньці для майбутнього власника. Згодом через переписку вони закохуються і несподівано розуміють, що їх листування відбуваються з різницею у декілька років. Це захоплюючий фільм про те, як їм вдалося зустрітися і бути разом.

Нагадаємо, що Донбас24 розповідав, які знаки Зодіаку одружаться в 2023 році.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: з відкритих джерел

0
0