В Сєвєродонецьку дуже складна обстановка — Власенко

Росія продовжує знущатися над людьми

Російські окупаційні війська ще в минулому році захопили Сєвєродонецьк з Лисичанськом. Тепер там немає централізованого опалення, води та інших комунальних послуг.

Про це повідомив голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко, передає Донбас24.

«За нашими підрахунками мова йде про 8−10 тисяч. Людей стало трохи більше ніж взимку, зима була дуже важка, фактично опалення не було, доступу до електроенергії мала дуже обмежена кількість місцевих мешканців. Опалювати домівки приходилося твердим паливом в багатоповерховій забудові. Санітарно-гігієнічна обстановка погіршується та не покращується ситуація з продуктами», — зазначив представник влади.

Також Власенко додав, що не краща ситуація з ліками в місті, а знайти роботу зараз там неможливо, адже росіяни продовжують терор місцевого населення. Окупанти не тільки змушують отримувати російський паспорт, але і йти на війну під їх прапорами.

Не забув голова Сєвєродонецької райдержадміністрації розповісти про підготування росіян до контрнаступу ЗСУ. Доки військові займаються возведенням фортифікаційних споруд та мінуванням території, окупаційна влада пакує валізи перед втечею з міста.

Раніше Донбас24 повідомляв, що частину Сєвєродонецька необхідно знести.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24

ФОТО: з відкритих джерел

0
0