ЗСУ захопили позицію росіян та посунули лінію фронту під Авдіївкою (ВІДЕО)

Українські військові просунулися в південно-західному напрямку від Авдіївки

Сили оборони України проводять контрнаступальні операції на кількох ділянках зони бойових дій. Як і під Бахмутом, у районі Авдіївки нашим захисникам вдається досягати успіхів та просуватися вперед, передає Донбас24.

В американському Інституті вивчення війни зазначили, що 11 червня росіяни продовжили обмежені наземні атаки на лінії Авдіївка — Донецьк, а ЗСУ досягли тут обмежених успіхів. Так, наші воїни просунулися на південь від Невельського (13 км на південний захід від міста), що підтверджено геолокаційними знімками.

Посилаючись на російські джерела, аналітики також повідомили про атаки українських військових поблизу Новобахмутівки (13 км на північний схід від Авдіївки), Красногорівки (8 км на північ від Авдіївки), Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки) і Мар'їнки (південно-західна околиця Донецька). Окрім того, 10 червня ЗСУ контратакували поблизу Опитного (3 км на південний захід від Авдіївки).

«Днями воїни 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка посунули лінію фронту, захопивши ворожу позицію на Авдіївському напрямку. Сміливість наших хлопців просто зашкалює. Ці кадри точно увійдуть до майбутнього фільму про нашу Перемогу», — розповіли про обстановку на зазначеному відтинку фронту у Сухопутних військах ЗСУ.

На Facebook-сторінці командування також опублікувало ефектне відео бою українських захисників з російськими загарбниками.






Нагадаємо, про успіх ЗСУ в районі міста раніше повідомляв і очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото: з відкритих джерел

0
0