Зеленський назвав головну умову перемоги України у війні

Голова держави наголосив на необхідності підтримки зі сторони західних партнерів

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна переможе у війні з Росією, якщо західні партнери будуть виконувати свою «домашню роботу»: здійснюватимуть поставки озброєння, вводитимуть санкції й чинитимуть тиск на рф.

Про це Володимир Зеленський сказав на прес-конференції, присвяченій річниці повномасштабної війни в Україні.

Володимир Зеленський також відповів на питання про свої помилки у час війни. Президент заявив, що як жива людина, він щоденно робить помилки. Проте головне для нього — уникнути фатальних помилок, через які він, як гарант Конституції та захисту держави, може втратити її. Водночас глава держави підкреслив, що він завжди намагається вирішувати проблеми своєї країни шляхом діалогу та співпраці з усіма сторонами.

Говорячи про найтяжчий день війни, президент згадав день, коли стало відомо про звірства російських військових у Бучі. Він назвав його найстрашнішим, бо саме в цей момент стало очевидним, що диявол на землі і злочини військових не мають меж. Президент зазначив, що бійці, які брали участь у деокупації Бучі, мали багато страху та нервів. Однак вони продовжували виконувати свої обов’язки і захищати державу.


Раніше Донбас24 розповідав, що сталося із Донеччиною за рік повномасштабної війни в Україні.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото: Офіс президента

0
0