З передової — на пологи: боєць із Бахмута потрапив на народження сина (ФОТО)

Захисник Микола дивним чином побував на пологах своєї коханої

Захисник Бахмуту Донецької області несподівано потрапив до пологового будинку і був присутній при народженні своєї п’ятої дитини у Дніпрі. Це трапилося за дивовижним збігом обставин, передає Донбас24.

Зворушливу історію показали в телемарафоні «Єдині новини».

Коли вагітну Олену привезли з Нікополя до Дніпра, зв’язок з її чоловіком був відсутній — але раптом виявилося, що захисника з Бахмутського напрямку відправили саме до тієї ж лікарні з контузією. Микола та Олена не бачилися дев’ять місяців, але дивним чином були поруч, коли народився їхній хлопчик. Вони назвали його Михайлом.

«Це така Love Story. Він був у „гарячій точці“ і зв’язок з ним пропав. Буквально за декілька годин, як сталися пологи, він їй телефонує і каже Я в лікарні“. Це було дивно і вона каже Я теж!“. І він прийшов до пологового. Ми підтримуємо партнерські пологи, але через війну партнерами для породіль зазвичай стаємо ми», — діляться медики пологового.


Через контузію Миколу направили у Дніпро, адже був ризик ускладнень, в ту ж саму лікарню, де була його дружина. Захисник ледве встиг зняти форму і вже був на пологах вперше у житті.

«Я одразу прибіг, але не знав, що буду до кінця на пологах, що буду перерізати пуповину. Було тривожно, тремтів, але не здався. Зараз відчуття радості. Там страх, а тут — радість», — розповідає сам Микола.

Вибір боронити Україну Микола зробив ще кілька років тому — спочатку служив в АТО, а після повномасштабного вторгнення одразу взяв зброю і навесні дивом залишився живим у боях за Ізюм. Тоді з коханою він домовився — якщо виживе, вони народять п’ятого.


Нагадаємо, що в Україні до Дня Валентина запустили романтичний експрес — він курсуватиме три дні. Родинам військовослужбовців дарують безкоштовні купе.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: скриншот з відео

0
0