Як видалити плісняву всього за 30 хвилин: ефективний метод (ВІДЕО)

Завдяки цим хитрощам можна легко позбутись плісняви

В останній час кількість пошукових запитів Google про прибирання зросла на 138%, так як з початком весни багато людей шукають способи освіжити свої будинки після потепління. Люди перед Великоднем хочуть прибрати домівку, включаючи цвіль, яка легко ніколи не піддається та забирає багато сил.

Тому експертка Ріккі Фоторгилл розповіла, як видалити плісняву на кахлі стін ванної кімнати, передає Донбас24.

Спеціалістка зазначила, що в залежності від серйозності плісняви господарі можуть використати два варіанта.

Перший спосіб — хлорний відбілювач. Його можна легко знайти в магазинах і багато з засобів цього типу предназначені саме для знищення плісняви у ванній кімнаті.

«Ви повинні бути обережні з цим методом, особливо якщо у вас кольорова затирка для плитки або герметик, тому що відбілювач може призвести до значного вицвітання обох», — розповіла експертка.

Для ліквідації плісняви необхідно розпиліти засіб для чищення безпосередньо на плісняву та залишити на 20−30 хвилин, а після цього почистити щіткою з твердою щетиною та промити.

Другий засіб — білий оцет. Для цього необхідно взяти пульверизатор та налити в нього рідину. Розбавляти його не потрібно, адже він ефективний, коли без домішок. Зазначається, що працює спосіб як і описаний вище, але потрібно розпорошити ще один шар протягом 30 хвилин перед чищенням.

Раніше Донбас24 повідомляв, як відмити ванну від бруду, що в'ївся.

Найсвіжіші новини та найактуальнішу інформацію про Донецьку й Луганську області також читайте в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: з відкритих джерел.

0
0