Як дистанційно подати заявку на призначення пенсії — інструкція (ВІДЕО)

Тепер оформити заявку стало ще простіше

Україна продовжує опановувати цифрові технології і зміни приходять також і до Пенсійного фонду України. Тепер можна подати заявку на призначення пенсії онлайн, а для зручності в відомстві опублікували інструкцію та відео, щоб українці змогли просто та зручно зробити це прямо вдома.

Про це повідомив Пенсійний фонд, передає Донбас24.

«Відтепер, для зручності людей, які бажають подати заяву на призначення пенсії, але не мають можливості отримати КЕП, щоб подати заяву дистанційно, на веб-порталі електронних послуг Фонду реалізовано можливість оформлення пенсії за допомогою Дія.Підпису», — зазначили в відомстві.

Щоб оформити заявку, потрібно бути користувачем мобільного застосунку Дія, де активувати Дія.Підпис та підготувати всі необхідні документи. Також Пенсійний фонд опублікував відео, яке ви можете побачити в кінці нашої публікації, з покроковою інструкцією для подачі заявки на призначення пенсії через веб-портал ПФ України.

Раніше ми розповідали про грошову допомогу ВПО від ACTED. Завдяки інструкції, яка є в матеріалі Донбас24, можна отримати 6600 гривень на одну людину, яка стала переселенцем, протягом трьох місяців.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото з відкритих джерел

0
0