У заблокованому Маріуполі окупанти взламують вцілілі будинки

Порожнє житло загарбники помічають рашистською літерою Z

У Маріуполі окупанти почали взламувати вціліли домівки для власного використання. Також вони грабують порожнє житло, передає donbas24.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, окупанти не просто створюють ілюзію мирного життя, але й власне облаштування.

«На зараз проходять „обшуки та зачистки“ у Приморському районі міста, наближеному до виїзду в с. Мелекіне. Окупанти взламують всі вціліли домівки. Ті, які вирішують використовувати для власного розселення, позначають літерою на воротах. Інші розграбовують, залишають відкритими і саме їх планують для подальшого компактного розселення в зоні „умовної безпеки“ маріупольців», — пише Петро Андрющенко.

Також він додав, що в районі морського ліцею окупанти анонсували відкриття першого соціального гуртожитку. Точне місце гуртожитку поки не відоме.

Нагадаємо, що в Маріуполі обстрілюють «Азовсталь» та ховають людей у траншеях. Люди вимушені виїжджати з міста віддаленими дорогами для уникнення процедури так званої фільтрації.

Також Росія планує нову хімічну атаку на «Азовсталь», де переховуються сотні цивільних з маленькими дітьми.

0
0