«Уламки пробили щелепи»: у Бахмуті захисники врятували собаку після ракетного удару (ФОТО)

Бургер отримав важкі травми уламками ракети, коли чекав на господарів

На Донеччині під ракетний удар потрапив пес Бургер — уламки пробили йому щелепи. Але пес вижив і був врятований захисниками у Бахмуті, передає Донбас24.

Про це повідомляють в Окремій бригаді ТРО м. Дніпро.

У небезпечному місті чотирилапий залишався тому, що загубився від господарів. Коли стався удар, шансів вижити практично не було, проте один з бійців узяв на себе відповідальність за тварину та її лікування.

«Власники не знайшли його під час евакуації. Потім пес прибіг додому і днями сидів на порозі, чекаючи на повернення хазяїв. Там він і потрапив під удар російської ракети. Це сталося п’ять місяців тому. Уламки розтрощили Бургеру верхню і нижню щелепи, розірвали язик — шансів на виживання тварини не було, але один з бійців взявся лікувати собаку», — розповідають захисники.

Рятували життя Бургеру, до речі, у тій самій клініці, що й відомого Крима, власники якого загинули від прямого влучання російської ракети по Дніпру 29 вересня. Бахмутський пес видержав декілька операцій, його лікування продовжується і ветеринари запевняють — цей собака буде жити, адже захисники вчасно про нього подбали.

Рятівник Бургера не забув про чотирилапого і навідався у лікарню, аби справитись про здоров’я песика.

Нагадаємо, що волонтери евакуювали з Донецької області виснажених левенят і намагаються врятувати їм життя.

Найсвіжіші новини та найактуальнішу інформацію про Донецьку й Луганську області також читайте в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: facebook.com/BrTODnipro

0
0