Україна готова до контрнаступу, поки вагнерівці біжать з Бахмуту — Данилов

Деталі контрнаступу командування пропрацьовувало його декілька місяців

Українська армія готова почати контрнаступ. Воно вже може початись завтра, або через тиждень.

Про це розповів секретар РНБО Олексій Данилов, передає Донбас24.

Секретар РНБО зазначив, що рішення про початок контрнаступу залишається за командуванням ЗСУ. Тому його початок може бути в будь який момент.

«Було б дивно, якби я назвав дати початку тих чи інших подій. Так не можна … Перед нашою країною стоїть дуже відповідальне завдання. І ми розуміємо, що не маємо права на помилку», — розповів Олексій Данилов.

Також представник української влади розповів, що найманці Пригожина почали тікати з Бахмута. Наразі вони перегруповуються в трьох місцях, проте поки не можна сказати, що вони перестали воювати з Україною.

Не забув Олексій Данілов розповісти і про візит Міноборони Р Ф Шойгу в Білорусь, де відбулося підписання документів про зберігання ядерного озброєння на території республики. По його словам, для України це не новина.

Раніше Донбас24 повідомляв, що Головкомандувач ЗСУ натякнув на початок контрнаступу. Валерій Залужний заінтригував українців мотивуючим роликом, який створений в межах кампанії з інформаційної підтримки Збройних Сил України та присвячений визволенню України від російських загарбників. Цікаво, що автори тільки взяли за основу молитву націоналіста, але текст тут зовсім інший. Це Молитва за визволення України.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24

ФОТО: з відкритих джерел

0
0