Розвивальні дитячі іграшки дешево — бюджетні варіанти за 50 гривень (ВІДЕО)

За час війни ціни на деякі категорії продуктів, одяг і дитячі товари в Україні виросли на чверть. Найбільше це відчутно в столиці та обласних містах.

І все ж у деяких крамницях Києва ціни залишилися старі і є доступними. Зокрема, ми завітали до дитячої крамниці на вулиці Полярній в Оболонському районі.

Продавчиня магазину одразу зазначила, що все залежить від того, якій мережі належить магазин. Якщо він є власністю окремого підприємця, то ціни можуть не змінюватися, і тут, як виявилося, відіграє роль людський фактор. Тобто магазин, який не витрачає коштів на рекламу і працює сам на себе, не виставить захмарні ціни.

Так, у дитячій крамниці на Полярній можна знайти багато розвивальних іграшок до 50 грн. Це і різні конструктори (25, 35, 48 грн), і глина, і тісто для ліплення (40, 47 грн), що, безсумнівно, сприяє розвитку малечі, адже, створюючи нехитрі фігурки з пластиліну, малюк стає більш допитливим, вчиться експериментувати та фантазувати. Також у цій крамниці можна знайти багато слаймів за 15, 20, 35 40 і 50 грн. Навіть лікарями ця іграшка рекомендується для дітей старше 3-х років, а також для дітей з деякими психічними відхиленнями, такі як затримки психічного розвитку, в якості іграшки для розвитку дрібної моторики і пальців рук, тренує координацію рухів, для створення позитивного емоційного настрою, поліпшує концентрацію уваги, для корекції поведінки у гіперактивних дітей, для зміцнення міжпівкульних зв’язків головного мозку і розвитку творчого мислення. Вони всі представлені в різних кольорах і одразу з привертають увагу завдяки своїй неповторності.

До 50 грн тут представлені і різні м’ячики, крейди, олівці і навіть м’які іграшки. Ну що ж, виходить і в столиці можна придбати іграшки, які сприятимуть розвитку дитини, не так дорого. Головне — знаходити магазини, що не належать відомим мережам і з першого погляду можуть здаватися непримітними.

Також, раніше Донбас24 розповідав що купити за 50 грн.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: tosik.com.ua

6
0