Росіяни знищили міст під Лисичанськом: як потрапити до міста

Агресор зруйнував дороги та обмежив рух транспорту до міста

Російські окупаційні війська зруйнували міст біля Лисичанська. Про це у п’ятницю, 24 червня повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Гайдай у своєму Telegram-каналі.

Очільник області зазначає, що окупанти нанесли авіаудари по дорогах на під'їзді до міста. Внаслідок атаки з вертольотів зруйновані дороги та мости, які ведуть до Лисичанська.

За словами Сергія Гайдая, що підтверджують опубліковані ним фотографії, міст зруйнований не повністю, але тепер проїхати ним зможе тільки легковий транспорт — вантажівки до міста не доїдуть.

Нагадаємо, Донбас24 писав про те, що окупанти концентрують все більше сил біля Лисичанська. Після ворожих обстрілів у місті знайдені тіла двох загиблих, а також пораненого чоловіка, якого відправили до лікарні у Чернівці. Проте атаку на Лисичанськ українським військам вдалося відбити.

Донбас24 також розповідав, що у Луганській ОВА розповіли про підготовку наступу на Лисичанськ російськими військами — ворог наступає з боку Золотого і Тошківки. Крім того, ДРГ вже заходили на околиці міста, однак їх вибили.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: t.me/luhanskaVTSA

0
0