Росіяни вдарили вночі по школах Краматорська та Костянтинівки: подробиці (ФОТО)

Окупанти обстріляли за ніч декілька населених пунктів Донеччини

Росіяни уночі обстріляли Краматорськ, Костянтинівку, Торецьк та Іванівку. Під приціл ворога потрапили школи та промислові об'єкти, передає Донбас24.

Про це повідомив голова Краматорської міської ради Олександр Гончаренко. За його словами, у місті повністю зруйновна школа, були пошкоджені житлові будинки поряд. Також окупанти обстріляли промислові об'єкти підприємства СКМЗ та НКМЗ.

«Інформації щодо поранених та загиблих на цей час немає», — уточнює мер міста.

Як повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко, станом на 08:00 21 липня відомо також про зруйновану обстрілами школу у Костянтинівці.

Але більшої шкоди окупанти нанесли Бахмуту — вони обстріляли центр міста. Також ворог пустив ракету по Торецьку — вона влучила у приватний будинок, але не розірвалася. Також касетним боєприпасом росіяни обстріляли Іванівку Черкаської громади — внаслідок обстрілу пошкоджений приватний будинок.

Павло Кириленко зазначив, що даних про постраждалих чи жертв нічних та вранішніх обстрілів у цих містах немає. Проте учора, 20 липня, у Костянтинівці загинула одна людина, ще п’ятеро були поранені.

Він вкотре закликав людей евакуюватися з небезпечного регіону.

Нагадаємо, що росіяни намагаються наступати на Бахмут з напрямку Лисичанська.

Найсвіжіші новини та найактуальнішу інформацію про Донецьку й Луганську області також читайте в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: телеграм-канали Павла Кириленко та Олександра Гончаренко

0
0