Росія постійно намагається прорвати оборону в Бахмуті — ЗСУ (ВІДЕО)

Сили оборони продовжують утримувати контроль над містом

Бахмут продовжує залишатися найгарячішою точкою на всій лінії фронту в Україні, але Сили оборони роблять все, щоб не дати противнику втілити плани по прориву оборони в місті-фортеці.

Про це розповів під час телемарафону керівник пресслужби 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Микита Шандиба, передає Донбас24.

«Ситуація не з легких. Російські війська постійно намагаються прорвати нашу оборону. Ворогу це поки не сильно вдається. Він намагається знищити артилерією наших хлопців, піхотою та штурмами прорвати оборону міста», — розповів представник ЗСУ.

Також Шандиба розповів, що Сили оборони продовжують контролювати «дорогу життя», яка сполучає Бахмут та український тил. Але за неї йдуть активні бої, адже окупанти намагаються її забрати, щоб перерізати ЗСУ логістику.

Ще воїн додав, що мова про виведення військ з міста не йде. Наразі ЗСУ та інші підрозділи проводять активну оборону і готують сюрпризи для окупантів, але це поки що таємниця.

Представник ЗСУ не забув прокоментувати і ситуацію з участю жінок в бойових діях під Бахмутом. Як заявив Шандиба, ця інформація не відповідає дійсності, і у росіян достатньо людей, щоб використовувати його в якості «м'яса».

Раніше Донбас24 повідомляв, що підрозділ прикордонників знищив понад 50 окупантів під Бахмутом.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: з вільних джерел

0
0