Окупанти жаліються на значні втрати серед особового складу та техніки на півдні України

Росіяни зазначають, що багато їхніх товаришів загинули і вони усвідомлюють безвихідність свого положення

Російські військові жаліються на відсутність озброєння і заявляють, що їм доводиться тримати оборону без підтримки. Також окупанти у приватних розмовах розповідають про серйозні втрати у своїх підрозділах.

Про це розповідає «Інформаційний спротив» з посиланням на інформацію із перехвату розмови окупантів.

За даними ресурсу, російський військовий на ім'я Віктор у стані алкогольного сп’яніння розповідав, що 12 діб окупанти утримували оборону у нещодавно звільненому від загарбників селі Новодарівка, але їм довелося відступити. Зі 140 людей, з якими він воював, залишилися 23.

Він також заявив, що зараз окупанти намагаються утримувати Любимівку. Вони окопуються там, але не мають озброєння. За словами окупанта, артилерія, танки та інше крупнокаліберне озброєння знищене.

Також окупант жалівся на те, що внаслідок роботи їхнього ж «Урагану» загинула 12 рота. Загинули три полки: 394, 143 та 218. Нібито впродовж 12 днів їх усіх не стало. Ті ж, хто залишився, сидять і п’ють водку.

Раніше Донбас24 розповідав, що російське військове командування не дозволяє своїм військовим відступати ні за яких умов. Окупанти жаліються, що у випадку відступу їм погрожують вбивством.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото із відкритих джерел

0
0