Окупанти безуспішно намагаються прорватись з Лисичанська на Сіверськ та Слов’янськ — Сергій Гайдай

Щодня на Луганщині знищують склади зі зброєю окупантів

Українські захисники завдають чимало втрат росіянам на Луганщині - вони тиждень не можуть просунутись далі від Лисичанська.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«В них є все і в достатній кількості. Але наші бійці завдають росіянам чисельних втрат, багато ворогів повертаються додому і „вмирають від природних причин“. „Друга армія світу“ декілька разів бігла з Білогорівки, не знала що робити під Золотарівкою. В бій вже кинуті завзяті „ждуни“ із Рубіжного та Сєвєродонецька. Вони знищують села області, де можливо мешкають їхні родичі. Але це те, чого вони хотіли, на жаль», — пише Сергій Гайдай.

За його словами, у ніч на 11 липня окупанти здійснили чотири масованих артилерійських обстріли по населених пунктах на межі Луганщини і Донеччини та завдали по ним п’ять ракетних ударів.

Зокрема ворог намагається прорватися з Лисичанська на Сіверськ та Слов’янськ, але безуспішно, як і спроби просунутися з боку Попасної. Щодня надходять повідомлення про знищення складів окупантів, останнє - з Луганська. Проте, попри знищення та порушення постачання боєкомплектів у росіян, ці втрати ще не можна вважати для них критичними: запасів зброї у ворога забагато.

Нагадаємо, що ЗСУ відбили штурм росіян на Краснопіллі та прогнали їх з Мар'їнки.

Найсвіжіші новини та найактуальнішу інформацію про Донецьку й Луганську області також читайте в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: Луганська ОВА

0
0