Навчання для майбутніх підприємців: відкрито набір на курси для охочих розпочати власну справу

Стартував набір учасників на навчальну програму для підприємців «Право на бізнес: від ідеї до прибутку», покликану надати знання та навички підприємництва. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Мета програми — надати знання та навички підприємництва тим, хто вже має власний бізнес або лише планує його розпочати. Курс охоплює період від пошуку бізнес-ідеї, налагодження менеджменту й маркетингу до моменту отримання першого доходу», — пояснюють у Міністерстві.

Участь у програмі відкрита для власників малих підприємств, чий бізнес зазнав шкоди через російську агресію. Також до участі запрошуються особи, які планують створити власний бізнес і належать до наступних категорій:


  • внутрішньо переміщена особа (ВПО);

  • особа з інвалідністю;

  • ветеран;

  • людина, яка самостійно виховує дітей

Програма реалізується за підтримки Українського гуманітарного фонду (UHF) у Харківській, Сумській, Чернігівській, Київській і Житомирській областях. Кращі учасники отримають грант від 3 тисяч доларів США на розвиток власної справи.

Для участі необхідно заповнити форму за посиланням. Дедлайн подачі заявок — 31 січня 2024 року.

Раніше Донбас-24 розповідав, як Український ветеранський фонд допомагає ветеранам реалізувати підприємницькі ініціативи.

0
0