На Азовському узбережжі пролунала серія вибухів: перші подробиці (ВІДЕО)

До порту окупованого Бердянська помчали карети швидкої допомоги

На тимчасово окупованій території уздовж Азовського узбережжя триває сезон «бавовни». Нещодавно вона завітала до Маріуполя, а сьогодні, 2 червня, потужні вибухи пролунали в портовому Бердянську Запорізької області, передає Донбас24.

Про перші гучні звуки місцеві телеграм-канали Бердянська повідомили близько опівдня. Посилаючиь на місцевих мешканців, вони написали про проліт кількох ракет у бік морського порту, після чого пролунали вибухи. Також «щось летіло» у бік Бердянської коси.

«У селі Осипенко також чутно було вибух, а в районі полігону був дим сивого кольору, але швидко і зник. Також у небі було видно полосу, і вона явно не від літака», «Щось дуже гучно бахнуло, чи ПВО, чи прилетіло. Бердянськ НовоВасилівка», «Схоже, щось збивають поблизу Азовського», — повідомляли бердянці.

Пізніше вибухи та «прильоти» Бердянську підтвердили й окупанти. Голова руху «Ми разом з Росією» Володимир Рогов повідомив, що в місті працювала система протиповітряної оборони, а удар ЗСУ прийшовся по території порту.

Традиційно росіяни прозвітували, що «жертв та руйнувань немає». Однак місцеві мешканці повідомили про те, що після «бавовни» до порту помчали карети швидкої допомоги, а судна окупантів поспішили з нього втекти.

Нагадаємо, внаслідок влучних ударів ЗСУ у Маріуполі окупанти гинуть сотнями.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото: з соцмереж

1
0