Миру, любові та добра — підбірка привітань з Благовіщенням

Надішліть листівки та вірші друзям, рідним і колегам

Навесні наші серця наповнюються новою надією та очікуванням змін. Саме в цей час ми відзначаємо Благовіщення — одне з найважливіших християнських свят. За легендою Архангел Гавриїл з’явився до Діви Марії і повідомив їй про те, що вона стане матір'ю Ісуса. Ця подія стала визначальною
для християнської історії та позначила початок нової ери.

Сьогодні ми згадуємо її та вітаємо рідних зі світлим святом. Донбас24 зібрав гарні привітання у віршах та прозі, а також листівки, які можна зберегти та відправити друзям.

Привітання у віршах

***

Нині Благовіщення

Радісне, віще!

Ми вас вітаємо,

Ми вас закликаємо —

Богу поклоніться,

Жарко помоліться.

За Благе Слово,

За Ласкy Христовy!

***

Нехай Благовіщення прийде

І вам здоров’я принесе,

Нехай Господь благословить,

Нехай за все винагородить.

***

Благовіщення прийшло,

Нам посмішки принесло.

Нехай мрії здійснить,

І здоров’ям нагородить.

Ми бажаємо вам добра,

Щоб любов завжди цвіла.

***

Радісних звісток,

Миру й добра

В свято чудове

Зичу вам я.

Міцного здоров’я,

Сонця й весни,

Любові, надії,

Віри й краси.

Привітання у прозі

***

Вітаю з великим святом — Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім тільки хороших звісток. Великої радості від того, що у вас є та здійснення мрій. Будьте щасливі та здорові!

Нехай у ваше життя прийде та ж радість, яка відвідала Пречисту Діву в день благих вістей. Бажаємо миру і добра, душевного спокою і затишку, міцної і чистої віри, добрих новин і щастя. Нехай Богородиця візьме вас під свій покров!

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця хочу побажати цінувати своє життя і бути вдячним Богові за все хороше, що він послав! Дорожіть кожним світлим моментом щастя і до кінця вірте в свої сили. Бажаю щодня отримувати добру звістку, ніколи не втрачати своєї віри і берегти справжню любов.

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути світлого і доброго, жити з щирою надією і міцною вірою, радіти всьому, що Бог послав, і дякувати йому за добро і щастя.

***

В таке прекрасне християнське свято — Благовіщення Пресвятої Богородиці хочемо побажати вам добра, очищення душі та думок від негативу і зла. Хай біда обходить ваш дім стороною, і він наповнюється тільки любов’ю та щастям.

Листівки до свята

Нагадаємо, на Благовіщення деякі українці займаються ворожінням.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24

ФОТО: з відкритих джерел

1
0