Літній лайфхак — як використати порожню пляшечку від дезодоранту

Якщо ваш дезодорант закінчився, не поспішайте його викидати, адже він ще може бути корисним

Часом ми не замислюємося, що порожні пляшечки від косметичних засобів можуть ще стати в нагоді. Зокрема, якщо закінчився кульковий дезодорант, йому можна подарувати друге життя. Спочатку треба зняти кульку з дезодоранту, а потім вибрати, що саме ви хочете зробити: репелент від комарів, ролер для масажу обличчя чи захист від сонячних променів. Завдяки дієвим і перевіреним лайфхакам зробити потрібний вам засіб вдасться досить швидко і просто.

Репелент від комарів

Для приготування натурального репеленту від комарів знадобиться готова гвоздична олія. Потрібно змішати 10−15 крапель олії з оливковою і перелити рідину у флакон дезодоранту. Вирушаючи на природу чи на вулицю ввечері, не забудьте покрити шкіру отриманим засобом і подивитися на результат — комарі точно будуть обходити вас стороною.

Захист від сонячних променів

Щоб створити сонцезахисний засіб, потрібно залити в ємність SPF-лосьйон і прикрутити кульку назад. Цей простий лайфхак дозволить рівномірно наносити захист від сонця на будь-які ділянки тіла. Важливо не забувати про те, що захищати шкіру від сонячних променів потрібно не тільки на пляжі, а й у місті, якщо УФ-індекс більше трьох. Цей показник можна перевірити в прогнозі погоди.

Ролер для масажу обличчя

Для створення ролера слід наповнити пляшку від дезодоранту будь-якою косметичною олією або іншим зволожувальним засобом. Завдяки такому простому способу у вашому арсеналі з’явиться зручний ролер для обличчя. З його допомогою можна не тільки зволожувати шкіру, шию і зону декольте, але й робити масаж цих зон.


Нагадаємо, раніше Донбас24 розповідав, як приготувати вдома рідину для фумігатора.

Найсвіжіші новини та найактуальнішу інформацію про Донецьку й Луганську області також читайте в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото: з відкритих джерел

1
0