Командир роти 93-ї бригади загинув у Бахмуті (ФОТО)

Україна продовжує втрачати найкращих синів нації

В Україні триває 384 доба протистояння повномасштабному військовому вторгненню рф. На жаль, без втрат з української сторони не обходиться. В Бахмуті загинув командир роти 93-ї бригади Холодний Яр Олександр Олександрович Басалига (позивний «Монгол»), який воював з 2014 року та виходив з Дебальцевського оточення. Командир також має нагороду «За мужність».

Про це повідомила пресофіцерка 93-ї ОМБр Холодний Яр Ірина Рибакова, передає Донбас24.

«Він служив у нас на штабі у відділі бойової підготовки, і я думала, що він „паперовий офіцер“. І тому трохи здивувалася, що він прийняв роту в батальйоні Богдана Дмитрука. Виявилося, що з початком великої війни він вирішив перейти у піхоту і брати безпосередню участь у боях», — зазначила представниця бригади.

Також пресофіцерка розповіла, як брала інтерв'ю у командира роти. Ірина Рибакова зазначила, що Олександр Басалига був стриманий, зосереджений та дуже сприяв нашій роботі.

Як виявилося, командир роти був поранений у Бахмуті і деякий час знаходився в інвалідному візку. Але після відновлення повернувся до своїх обов’язків.

«Сан Санич загинув у Бахмуті. І я гадаю, що він у раю, бо, як-то кажуть, у пеклі він вже побував», — підсумувала Ірина Рибакова.

Раніше Донбас24 повідомляв, що під Бахмутом загинув Герой України «Да Вінчі».

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

Фото: Ірина Рибакова

0
0