Допомога для переміщених підприємств — як отримати підтримку від держави

Підприємці-переселенці можуть взяти участь в програмі релокації

Держава допомагає перевезти бізнес з небезпечних регіонів та продовжити справу на новому місці. Підприємцям надають підтримку в організації перевезення та підборі нового місця для розташування потужностей. Крім того, влада сприяє в пошуках житла для працівників, відновленні логістики, придбанні сировини та виході на нові ринки збуту. Для того, щоб взяти участь у програмі релокації, потрібно зареєструватися за посиланням. Про це повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Так, він зазначає, що програмою вже скористалися близько 30 підприємств Луганщини. Вони змогли знайти нові площі для відновлення діяльності, перевезти колектив або влаштувати на роботу переселенців.

Для підприємців наголошують, що Міністерство економіки розглядає усі заявки протягом декількох днів. Проте існує черговість перевезення. На швидкість відновлення діяльності впливає також наявність чи втрата потужностей.

Нагадаємо, до цього Донбас24 розповідав, як отримати грант на власну справу, та яка нова послуга для підприємців з’явилася в «Дії»

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24

ФОТО: з відкритих джерел

0
0