Де у Києві не буде світла: ДТЕК оновив графік та запустив чат-бот

У Києві введені оновлені графіки відключень електроенергії

У Києві зранку, 27 жовтня, введені віялові відключення елекроенергії для побутових споживачів. Також для зручності киян працює чат-бот, за яким можливо дізнатися актуальний графік відсутності світла, передає Донбас24.

Про це повідомляють ДТЕК Київські електромережі.

Уточнюється, що відключення трапляються не тільки через пошкоджені обстрілами ТЕЦ, але й через аварії на розподільчих мережах через перенавантаження чи пошкодження сторонніми особами.

«За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 5:38 почалися стабілізаційні відключення світла. Всі споживачі електроенергії Києва розділені на 3 групи. Кожна буде відключатися в визначений проміжок часу. Слідкуйте за оновленнями. Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах 30−40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами», — повідомляють енергетики.

В режимі онлайн графік за адресами Києва доступний за посиланням. Для отримання інформації достатньо вказати вулицю та номер у відповідні графи.

Дізнатися про графік та повідомити про відсутність електроенергії в оселі також можливо за допомогою чат-бота у Viber або Telegram, які були запущені для допомоги абонентам ДТЕК.

Нагадаємо, що загалом «Укренерго» обмежило електропостачання у семи областях України.

Ще більше новин та найактуальніша інформація про Донецьку та Луганську області в нашому телеграм-каналі Донбас24.

ФОТО: Донбас24

0
0